Политика колачића (cookies)


Наш сајт користи колачиће ради вашег бољег корисничког искуства. Они не представљају опасност за Ваше уређаје (компјутер, таблет, мобилни), већ омогућавају сајту да запамти начин на који га користите и омогућава нам да кроз Гугл аналитику за анализу нашег сајта.
У складу са Законом о заштити података о личности потребно је да добијемо Ваш пристанак пре слања колачића па је зато потребно да дате одобрење о коришћењу колачића.
Можете одабрати и да не прихватите колачиће, односно да их блокирате, али је могуће да онда нећете видети све садржаје сајта коректно.
Уколико наставите да користите наш сајт сагласни сте са преузимањем колачића на Ваш уређај. Уколико одлучите да не прихватите колачиће, не можемо гарантовати да ћете у потпуности уживати у садржају нашег сајта.

Шта су колачићи
Колачићи су информације које веб страница коју посећујете шаље вашем уређају у циљу побољшања корисничког искуства. Колачићи чувају информације које сте Ви подесили као што су језик, адреса, е-маил, подаци које уносите кад се пријављујете на сајтове тј. подаци о личности и памте их када поново дођете на исту страницу.
Овим информацијама не може да приступи ни један сајт уколико Ви то не омогућите на Вашем уређају. Ове пакете информација не можете да видите, а можете да подесите Ваш Интернет претраживач да сами бирате да ли желите да чувате колачиће или да их одбијете.
Како се бришу колачићи?
Брисање колачића је једноставна процедура која се разликује у зависности који Интернет претраживач користите. За упутства о овоме консултујте упутства за Ваш претраживач.
Бенефити прихватања колачића
Ваш уређај памти све информације које сте унели и не морате да понављате унос, садржај се прилагођава вашим интересовањима и добијате информације у складу са Вашим избором.